Hegyi Autósiskola
8500 Pápa,Korvin u. 16-18.
Hegyi Tamás iskolavezető
+36/30/435-3436
MENÜ

E-learning: Olyan képzési forma, amelyben a Kresz elméleti oktatása számítógép és internet segítségével történik, nem pedig tanteremben. Azoknak ajánlható, akik munkájuk, időbeosztásuk,elfoglaltságuk miatt nem tudnának bejárni tantermi képzésre.

Előnyei: A rugalmasság, nem kell utazni, bárhol és bármikor végezhető a tanulás, ahol számítógép és internetkapcsolat áll rendelkezésre. A képzés zárt rendszerű, semmit nem kell telepíteni csak számítógépre és egy internetböngészőre van szükség. A tanuló egyedi kóddal lép be a rendszerbe (e-titan).

Képzés felépítése: a tantermi oktatással megegyező, modulokból áll, továbblépni csak akkor lehet, ha az előző modul egy belső teszttel sikeresen teljesül a keretprogram segítségével. Ha az összes modul belső vizsgája sikeresen teljesült, a rendszer egy igazolást állít ki a tanfolyam sikeres elvégzéséről. A hatósági Kresz vizsgára jelentkezés már az autósiskolán keresztül történik.

Tanfolyam ideje: B kat. esetén max 90 nap alatt kell végigvinni a modulokat és erre 60 óra áll rendelkezésre. A tandíj 35.000Ft.

Demo: Az alábbiakban betekintést nyerhet a B kat. Kresz tanfolyam e-learninges anyagába.

http://www.e-educatio.hu/demo/b/

 

Asztali nézet